ZAGOVORNIŠTVO: kaj - zakaj - kako

Stičišče NVO osrednje Slovenije vabi na prvo v nizu delavnic zagovorništva ZAGOVORNIŠTVO: KAJ - ZAKAJ - KAKO, na kateri se boste spoznali s temeljnimi pojmi in procesi zagovorništva, njegovimi koristmi in prednostmi. 

Usposabljanje bo potekalo v torek, 11. 04. 2017 od 10.00 - 13.00 v učilnici na Vojkovi 63 v Ljubljani.

Brezplačno usposabljanje je namenjeno spoznavanju s temeljnimi pojmi in procesi zagovorništva, kakšne koristi prinaša in katere so prednosti sistematičnega načrtovanja zagovorniške akcije. 

Usposabljanje je namenjeno vsem predstavnikom nevladnih organizacij osrednjeslovenske regije, ki pri svojem delu načrtujejo oziroma želijo učinkovito načrtovati zagovorniške aktivnosti, vplivati na spremembe in prispevati k oblikovanju lokalnih politik in pristopov.

Na delavnici boste spoznali:

  • kaj je zagovorništvo in kdo je zagovornik
  • kakšne so koristi zagovorništva
  • pomembnost strukture zagovorniškega procesa
  • kateri so osnovni elementi in orodja uspešnega zagovorništva

Izvajalka:

Petra Cilenšek, uni.dipl.pravnica je avtorica različnih člankov in priročnikov s področja podpore in pomoči nevladnim organizacijam. Že vrsto let na nevladne organizacije prenaša svoja znanja in izkušnje uspešnega delovanja in vodenja nevladnih organizacij ter priprav zagovorniških akcij.  

Prijava:

Prijavite se lahko preko e-prijave na spletni strani www.consulta.si do ponedeljka, 10.04.2017 oz. do zasedenosti  prostih mest. Ob prijavi opišite področje, na katerem bi želeli sami izvesti zagovorniško akcijo.  

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 320 94 84 ali pišite na petra.cilensek@consulta.si.

Vljudno vabljeni!

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru