Posvet nevladnih organizacij na temo razpisa na področju turizma v občini Litija

Na posvet vabimo vsa društva in zasebne zavode, ki delujejo v občini Litija in s svojimi aktivnostmi in delom prispevajo k turistični ponudi, promociji in razvoju turizma v občini Litija. Posvet bo v četrtek, 1. 12. 2016 ob 17. uri.

 

 

V občini Litija se v letu 2017 predvideva prvi razpis na področju turizma na katerem bodo lahko kandidirale nevladne organizacije, ki delujejo na tem področju. Na razpisu se bodo v tem letu predvidoma razdelila sredstva v višini 3.000€.

Razmislek bomo zato namenili temu, kaj lahko k spodbujanju in razvoju turizma v občini Litija prispevamo nevladne organizacije, kaj lahko ponudimo in kaj potrebujemo, da to uresničimo.

Na srečanju bi skupaj z vami radi pregledali in pripravili predloge, ki jih bomo posredovali občini o tem kakšen razpis si nevladne organizacije želimo in kako ter katere vsebine naj razpis za spodbujanje turizma v občini sofinancira.  

Posvet nevladnih organizacij iz občine Litija organiziramo v okviru

ZLHT - Regionalnega centra NVO 

v četrtek, 1. 12. 2016 ob 17. uri v mali sejni sobi Občine Litija.

Prosimo, da udeležbo sporočite na info@consulta.si ali pokličete na 059 927 619.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00