Kaj pogrešate v Ljubljani?

Kaj manjka v vaši občini, kaj potrebujete v četrtnih skupnostih? V kakšni občini si želite bivati čez 5 let? Imate idejo, katere dobre prakse bi lahko prenesli v Ljubljano? Katera področja vašega življenja niso zadovoljena?

 

Meščane in meščanke ter predstavnike nevladnih organizacij prosimo za pomoč pri naboru lokalnih potreb v mestni občini Ljubljana oziroma njenih četrtnih skupnostih.

V okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije zagotavljamo podporno okolje nevladnim organizacijam , to je društvom, zavodom in ustanovam. S svojimi aktivnostmi prispevamo k izboljšanju položaja celotnega nevladnega sektorja v Osrednjeslovenski regiji.

Nevladne organizacije podpiramo in krepimo na področju informiranosti, organizacijskega in strokovnega razvoja ter zagovorništva. Nevladne organizacije so namreč tiste, ki so s svojimi dejavnostmi in programom močno vpete v oblikovanje kakovosti življenja v vašem mestu.

Naš cilj so močne in izobražene nevladne organizacije, ki samostojno zadovoljujejo konkretne lokalne potrebe in tako prispevajo k večji trajnosti organizacije.

Prvi korak na poti do tega cilja je VPRAŠALNIK, ki je pred vami. 

Nabor prepoznanih lokalnih potreb v mestni občini Ljubljana bomo objavili na spletni strani.

Hvala za vaše sodelovanje.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619