Prepoznava lokalnih potreb v občini Logatec – Kaj potrebujemo v občini?

Za namen prepoznavanja lokalnih potreb v občini Logatec smo pripravili vprašalnik, v katerem vas kot predstavnike nevladnih organizacij, občanke oz. občane občine Logatec sprašujemo, kaj je tisto kar v občini Logatec manjka, kaj poterbujete,...? 

V okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije tudi v občini Logatec zagotavljamo podporno okolje nevladnim organizacijam (društvom, zavodom in ustanovam) in s svojimi aktivnostmi prispevamo k izboljšanju položaja celotnega nevladnega sektorja v Osrednjeslovenski regiji. Nevladne organizacije v občini Logatec podpiramo in krepimo na področju informiranosti, organizacijskega in strokovnega razvoja ter zagovorništva. Naš cilj so močne in izobražene nevladne organizacije, ki samostojno zadovoljujejo konkretne lokalne potrebe in tako prispevajo k večji trajnosti organizacije.

Prvi korak na tej poti je vprašalnik, ki je pred vami. Zato vas kot predstavnike nevladne organizacije, občane oziroma občanke Logatca sprašujemo, kaj je tisto, kar v občini Logatec manjka, kaj potrebujete. Pomislite, v kakšni občini bi želeli bivati čet pet let, so kakšne dobre prakse, ki si jih v občini želite, katera področja življenja v občini niso zadovoljena...  ?

Nevladne organizacije ste tiste, ki ste svojimi dejavnostmi, programom močno vpete v oblikovanje kvalitete življenja. Zato so vaši predlogi oz. zamisli glede oblikovanja rešitev oziroma morebitnih novih storitev še kako pomembna.

VPRAŠALNIK

 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

četrtek: 11.00-17.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619