Delavnica: Na dobrih temeljih gradimo komunikacijo v NVO

Ker je nemogoče ne-komunicirati, je bolje, da se te veščine dobro naučimo. Za izboljšanje znanja s področja komunikacije vas vabimo na delavnico Gradimo komunikacijo v nevladni organizaciji. Na delavnici se boste seznanili s temeljnimi znanji za načrtno in uspešno komuniciranje. Brezplačna delavnica bo v četrtek, 26.11.2015, od 17. do 19. ure v prostorih Izobraževalnega centra Geoss, Cesta kom. Staneta  2 v Litiji.  

Zagotovo se kdaj vprašate, kako uspešna je komunikacija v vaši organizaciji, kako komunicirati ob projektih, ter kako oblikovati vsebine za medije, da bodo vzbudile njihovo zanimanje. Na ta in podobna vprašanja boste dobili odgovore na delavnici.

Program delavnice:

  • kje in s kom vse komunicirajo nevladne organizacije
  • interno komuniciranje
  • komunikacijski načrt
  • oblikovanje učinkovitih sporočil
  • vsebine za medije

Izvajalka:

Marija Hameršak Lavrenčič že več let sodeluje v nevladnem sektorju, predvsem v društvih, pri njihovih projektih, dogodkih in drugih aktivnostih. Pripravlja različne prispevke za lokalne medije za promocijo in obveščanje o delovanju posameznih organizacij.

Prijava:

Prijavite se lahko preko e-prijave do torka, 24.11. 2015 oz. do zasedenosti mest na povezavi. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na marija.lavrencic@consulta.si.

Vljudno vabljeni!

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru